Over mij

Mijn missie: écht leven!

Want dat we dood gaan is een gegeven. Écht leven, onder jouw voorwaarden. Dat gun ik jou ook. Laat los die onnodige ballast. In mijn holistische 1 op 1 coaching, komen we laag voor laag bij jouw authentieke jij. En zit jij weer goed in je vel.

Recente berichten

Categorieën

Meditatie: ontdek de genezende krachten van de natuur elementen

Voel je weleens de behoefte om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Verlang je naar een diepgaande verbinding met de natuur en met jezelf? Ik nodig je uit om mee te doen met deze meditatie, die je meeneemt op een reis door de genezende krachten van de elementen: water, aarde, lucht en vuur.

🌊 Water: Als de zachte stroming van het leven, vertegenwoordigt water emotionele reiniging en vernieuwing. Laat het je meenemen op een gedeelde reis naar innerlijke rust en helderheid.

🌿 Aarde: De stabiele, pure kracht van de aarde geeft ons kracht en gronding. Voel de aarde onder je voeten en ontdek een dieper gevoel van stabiliteit en verankering.

🌬️ Lucht: De frisse, zuivere lucht omringt ons en onze geest. Adem diep in en laat je gedachten vliegen, terwijl je de helderheid en inspiratie van de lucht absorbeert.

🔥 Vuur: Het element vuur symboliseert transformatie en passie. Laat de vurige energie je verwarmen en je creativiteit ontbranden.

Tijdens deze meditatie zul je begeleid worden op een innerlijke reis waarbij je elk element zult ervaren en de genezende krachten ervan zal ontdekken. Het is een kans om diep te ontspannen, te genezen en te groeien.

Herken jij het gevoel van een hoofd vol gedachten, je laten leiden door de drukte van het gezin, je werk, volle agenda’s? En verlang je naar meer mentale en lichamelijke ontspanning? Een leven leiden waar je jezelf op nummer één zet, zodat je weer de innerlijke verbinding met jezelf voelt? Jij mag daarvoor kiezen, pas dan kun je er ook écht voor de ander zijn.

Ga mee met mij en ik begeleid je in een traject, een reis waarin ik je leer te vertragen. Je weer met zelfvertrouwen en compassie naar jezelf leert kijken. Jij die levensenergie en innerlijke vrijheid weer gaat voelen. Omdat jij het waard bent om te kiezen voor jezelf.

Voel je dat jij dit nodig hebt? Neem dan gerust eens contact met me op. En laten we kennis maken, dit is gratis en vrijblijvend. Ik ontvang je in mijn praktijk en vertel je over mijn aanpak en de technieken die ik toepas. Zo kun je ervaren of dit bij jou past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Vorige week schreef ik over de kracht van de natuur en hoe helend dit werkt voor je innerlijk welzijn. Ook gaf ik tips hoe je dit kunt integreren in je dagelijks leven. Wil je er meer over weten? Lees dan mijn blog.

Liefs,

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS ONTSTRESS SESSIE

Wil je hulp om te onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt? Ik bied tijdelijk een gratis Ontstress Sessie aan.

vragen? stel ze...

Twijfel je of wil je meer informatie over een van de coaching trajecten, neem gewoon even contact op.