F.E.M.M.E. TRAJECTEN

herken jij dit?

Je bent de verbinding met jezelf kwijt en voelt niet meer wat jij écht nodig hebt. Er mag weer balans komen in jouw leven. Zo kan jij groeien naar meer zelfvertrouwen, -waardering en -acceptatie. Een Life coaching traject gaat dit veranderen. Een leven dat bruist van positieve energie en levenslust. Wil jij dit bereiken? Kies dan voor jezelf. En ga voor één van de Life coaching trajecten.

Of eerder dit?

Herken je hier íets van? Eén is al voldoende om je lichaam uit balans te brengen. Je geeft je lichaam niet die “voeding” die het nodig heeft. Dit heeft invloed op hoe jij je voelt. Je zit niet lekker in je vel. Je ervaart een gebrek aan energie en lichamelijke of mentale spanning. Hier kun je verandering in brengen. Door te kiezen voor één van de drie leefstijl trajecten. Voel je mentaal en fysiek sterker dan ooit, klaar om de uitdagingen van het leven met volle kracht aan te gaan!

LIFE & LEEFSTIJL GAAN ALTIJD HAND IN HAND SAMEN

Zoals je ziet, life en leefstijl gaan hand in hand samen. Het één heeft altijd invloed op het ander. Gewoontes in leefstijl die je automatisch doet en gewoontes in persoonlijk gedrag. Heel menselijk gedrag. Ooit heeft het je gediend. Maar nu niet meer. En dat kun jij veranderen. Ik begeleid je daarbij. Ik zorg dat we bij jouw angel komen. De vinger op de zere plek leggen. Dat is weleens pijnlijk. Dit hoort bij het proces. En brengt je naar jouw gewenste doel. Ervaar de kracht van persoonlijke groei, terwijl je vol trots terugkijkt op je eigen transformatie!

En wil je next level gaan en zowel je Body als Mind aanpakken? Dan is het Life & Leefstijl – Next Level traject dé keuze. Het complete leefstijltraject met alle aandacht voor jouw persoonlijke belemmeringen. We pakken alles aan zodat je vitaal, veerkrachtig en evenwichtig in het leven staat.

life coaching

Loop je vast op persoonlijk vlak? En wil je dit veranderen in je leven? Kies dan voor life coaching. Een mooi persoonlijk groei proces dat inzichten geeft en je in beweging brengt. En daar begint de verandering. Dat is goud waard. Een life changer!

leefstijl coaching

Ervaar je stress, weinig energie, wil je wel sporten, maar je kunt je er maar niet toe zetten? Werken aan een gezonder lichaam? Dan is een leefstijl traject dé keuze. Jouw weg naar een duurzaam gezonder leven!

werkwijze coaching

F.E.M.M.E. Coaching is altijd op maat, gepersonaliseerd naar jouw behoeften. Want geen mens is hetzelfde. Gelukkig maar!

Je zal één-op-één traject doorlopen (online coaching is ook mogelijk). Alles wat aandacht vraagt, krijgt ook aandacht. Zo ontvang je bij de start de 360ᵒ Leefstijl-Check. Daar begint al het inzicht. En dat is de start van het veranderproces. Waarin je andere gewoontes aanleert. Verwacht geen quick-fix, maar een groei proces. Want dat is de duurzame manier naar jouw gewenste doel. Een ontspannen, energieker en gezonder leven.

Je gaat aan de BAC en dat doe je niet alleen. Ik begeleid je in het BAC stappenplan:

Beeld van je huidige situatie / leefstijl analyse – SAMEN
Acties die je neemt richting jouw gewenste doel / Advies leefstijl – JIJ
Coachen op je hulpvraag en richting je doel – IK