LEEFSTIJL TRAJECTEN

Verrijk je leven met gezonde gewoonten en zie hoe je vertrouwen groeit als nooit tevoren. 

Als jouw hulpvraag gaat over vitaliteit (stress, weinig energie, niet fit voelen, overgewicht) dan kies je een leefstijl traject.

Ik verzamel alle informatie over je huidige leefstijl en maak hiervan jouw persoonlijke analyse (voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap).

Jij bepaalt op basis van je hulpvraag en je doel welke eerste stapjes je gaat zetten richting je leefstijldoel. Duurzaam je gezonde doel behalen op de manier die het beste bij jóu past. Ik begeleid je daarbij en houd je op het juiste spoor.

Op basis van de analyse en onze gesprekken maak ik een persoonlijk leefstijladvies voor de korte en lange termijn. Zodat je ook na het coaching traject een mooie houvast hebt om mee verder te ontwikkelen.

EEN LEEFSTIJLADVIES VOOR DE KORTE EN LANGE TERMIJN

5/5
"Ik voelde me erg op mijn gemak bij Wendy. Het leefstijl traject heeft me heel erg geholpen. Ik ervaar minder stress en geen paniek aanvallen meer. Ik ben me nu veel bewuster van mijn gedachten en het lukt me steeds beter ze te controleren. Het belangrijkste is dat ik ben gaan beseffen dat ik net zo belangrijk ben als een ander. Doordat ik goed voor mezelf ben gaan zorgen, ben ik meer van mezelf gaan houden. Zelfs de mensen in mijn omgeving merken op dat ik zo positief veranderd ben! "
Terry Dassen (36 jaar)

leefstijl - basic

Pakketprijs € 759,- *

Of 2 x € 390,- *

leefstijl - deep dive

Pakketprijs € 999,- *

Of 2 x € 520,- *

“Het leefstijltraject met alle aandacht voor jouw persoonlijke struikelblokken”

life & leefstijl - next level

Pakketprijs € 1.195,- *

Of 2 x € 620,- *

* Voor particulieren zijn de tarieven inclusief BTW en voor bedrijven exclusief BTW.

Wil je na het traject nog losse sessies boeken? Dit kan! Het uurtarief is € 85,- *.

GRATIS ONTSTRESS SESSIE

Wil je hulp om te onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt? Ik bied tijdelijk een gratis Ontstress Sessie aan.

vragen? stel ze...

Twijfel je of wil je meer informatie over een van de coaching trajecten, neem gewoon even contact op.