wendy aarden

Van ervaringsdeskundige tot coach

Wendy Aarden, 42 jaar, gezegend met de twee liefste kinderen, een zoon van 13 en een dochter van 10 jaar. Gelukkig met Bas. En als bonus kreeg ik zijn lieve dochters van 12 en 10 er als mooi cadeau bij. Met ons hondje Max (ik ben groot Formule 1 fan) breng ik graag tijd door in het bos.

Ik ben gevoelig, meelevend en betrokken van aard. Met beide benen op de grond. Op een toegankelijke en constructieve manier feedback geven. Oog voor detail.

Mezelf op de voorgrond zetten, doe ik niet snel. Overzicht en regie houden, lukt me als de beste. Een luisterend oor en gefascineerd door levensverhalen.

Een weekendje naar de Zeeuwse kust vind ik heerlijk. Workaholic, maar niet ongezond. Supboarden, wielrennen, tennissen, en ik ga voor de winst. Geldt ook voor alle gezelschaps- en kaartspellen.

De Magnolia is mijn favoriete bloem. Ik raak verwonderd door de natuur, een mooi interieur, de charme van een oude stad.

Mijn favoriete seizoen is de lente. Ik houd van de kleur blauw. Criticus als het nodig is. Ik verkies één op één boven een druk feestje. Ik kan niet zonder humor, zon en muziek. Schorpioen, dus doe alles met overgave.

ECHT LEVEN, DAT IS WAAR HET ALLEMAAL OM DRAAIT!

Ik ben niet zomaar coach geworden. Zelf heb ik heel wat uitdagingen gekend. De lat lag altijd hoog en steeds hoger. Goed was nooit goed genoeg. Voor mezelf en door mezelf opgelegd, ook aan de mensen dichtbij mij. Ik raakte overspannen, ervaarde veel stress. Ik was moe gestreden. Genieten van de kleine dingen leek ik verleerd.

Door de juiste begeleiding, zag ik in dat ik milder voor mezelf mocht zijn. En dat perfectie een onbegonnen zaak is en doodvermoeiend, letterlijk. Ook heb ik gewerkt aan een gezonde leefstijl. En ben nu veel meer in balans; lichamelijk, mentaal en emotioneel. Ik leef met meer rust en ontspanning. In verbinding met mezelf en daardoor ook met de ander. Ik voel heel goed aan wat ik nodig heb. En dat geef ik mezelf. Zonder me druk te maken om wat anderen daarvan vinden. Loslaten, accepteren en leven!

Met deze ervaring op zak doe ik nu het werk dat ik het allerliefste doe. Anderen begeleiden om een gezonder leven te creëren. Zodat er balans ontstaat. Waarbij alles aandacht krijgt: Holistisch & Leefstijl. Dat maakt het traject zo compleet. Wat een belangrijke voorwaarde is voor een succesvol veranderproces.

Wendy Aarden

Holistisch Leefstijlcoach

GRATIS ONTSTRESS SESSIE

Wil je hulp om te onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt? Ik bied tijdelijk een gratis Ontstress Sessie aan.

vragen? stel ze...

Twijfel je of wil je meer informatie over een van de coaching trajecten, neem gewoon even contact op.