Over mij

Mijn missie: écht leven!

Want dat we dood gaan is een gegeven. Écht leven, onder jouw voorwaarden. Dat gun ik jou ook. Laat los die onnodige ballast. In mijn holistische 1 op 1 coaching, komen we laag voor laag bij jouw authentieke jij. En zit jij weer goed in je vel.

Recente berichten

Categorieën

Meditatie: Hoe raak je in de vakantie modus?

In deze meditatie mag je alles van je af laten zakken

Je kijkt er al maanden naar uit, je jaarlijkse welverdiende vakantie. De pre vakantie stress neem je voor lief; inkopen doen, paspoort verlengen, lijstjes maken, overwerken, de kinderen entertainen in hun vakantie, je huis poetsen, wassen draaien en inpakken. En dan breekt dé dag aan. De auto is vol geladen, vertrekken maar. Onderweg lijkt niet iedereen er evenveel zin in te hebben. De kinderen maken ruzie op de achterbank en voorin is de sfeer ook anders dan je je had voor gesteld.

En dan zijn jullie eindelijk op plaats van bestemming. De accommodatie is toch niet zoals hij er op de foto’s uit zag. En het zwembad is vies. Maar hé, we maken er het beste van. Lekker luieren op het strandbed in de zon met een goed boek. En wat gebeurt er, je blijft maar met negatieve gedachten en spanning in je lijf zitten.

Til er niet te zwaar aan. Word je bewust van je gedachten en stel jezelf de vraag, is dit nodig? En als je negatieve gedachten hebt, wees dan mild voor jezelf. Jouw mentale brein probeert je te helpen, met de beste intenties. Dus wees vooral vriendelijk voor jezelf, zoals je ook voor een goede vriendin zou zijn.

Luister naar jezelf, naar je lichaam, wat heb ik nu nodig? En begin maar eens met het volgen van deze meditatie oefening. Lekker je oordopjes in, noise cancelling aan en neem een heerlijke comfortabele liggende houding aan. Je hoeft alleen mijn stem te volgen.

In mijn praktijk doe ik tal van ontspan oefeningen, afgestemd op de behoefte en de hulpvraag van de client. Ben je benieuwd naar mijn aanpak en de praktijk en heb je interesse? Maak dan hier een afspraak om kennis te maken.

Wil je meer leren over het brein, onze gedachten en de invloed daarvan op ons gevoel? Lees dan de blog van vorige week. Heel interessant!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS ONTSTRESS SESSIE

Wil je hulp om te onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt? Ik bied tijdelijk een gratis Ontstress Sessie aan.

vragen? stel ze...

Twijfel je of wil je meer informatie over een van de coaching trajecten, neem gewoon even contact op.