Over mij

Mijn missie: écht leven!

Want dat we dood gaan is een gegeven. Écht leven, onder jouw voorwaarden. Dat gun ik jou ook. Laat los die onnodige ballast. In mijn holistische 1 op 1 coaching, komen we laag voor laag bij jouw authentieke jij. En zit jij weer goed in je vel.

Recente berichten

Categorieën

Welkom in de hypnose van angst

Leef jij dagelijks met angsten? Je bent de stemmetjes op je schouder gaan geloven. In hypnose geraakt door de stroom van negatieve gedachten. De belemmerende overtuigingen hebben de overhand genomen. De saboteurs in je hoofd hebben het gewonnen van je hart.

Dit gedicht is voor de mensen die dit gevoel herkennen. Maar des te meer bedoeld voor de mensen die het niet kennen. We zien het niet, het is er wel. Het was er niet opeens, maar is langzaam zo gegroeid. Laten we het erkennen en er zijn voor de ander.

Voor iedereen die kampt met angsten en sombere gedachten. Je bent niet alleen. Durf het monster in de bek te kijken. Luister naar je lichaam en wees lief voor jezelf. Deel je gevoelens met een ander. En heb vertrouwen dat het beter wordt.

Liefs, Wendy

F.E.M.M.E. Coaching

https://femmecoach.nl/

 

 

Wist je dat structureel slaaptekort en chronische stress een belangrijke oorzaak kunnen zijn voor het ervaren van angsten. Lees erover in mijn vorige blog.

Wil je meer van mijn andere blogs bekijken of meer weten over mijn coaching trajecten, bekijk ze op de F.E.M.M.E. website.

 

Afbeelding door mrsiraphol op Freepik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS ONTSTRESS SESSIE

Wil je hulp om te onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt? Ik bied tijdelijk een gratis Ontstress Sessie aan.

vragen? stel ze...

Twijfel je of wil je meer informatie over een van de coaching trajecten, neem gewoon even contact op.