Over mij

Mijn missie: écht leven!

Want dat we dood gaan is een gegeven. Écht leven, onder jouw voorwaarden. Dat gun ik jou ook. Laat los die onnodige ballast. In mijn holistische 1 op 1 coaching, komen we laag voor laag bij jouw authentieke jij. En zit jij weer goed in je vel.

Recente berichten

Categorieën

Vakantie stress?

Deze ademhalingsoefening helpt je er doorheen

Heb je een vol hoofd? Moeite met concentreren? Veel aan je hoofd en kun je daardoor moeilijk focussen. Na deze mentale ontspan oefening ga je verschil merken.

In de één-op-één F.E.M.M.E. trajecten pas ik regelmatig dit soort ontspan- en ademhalingsoefeningen toe. Dat wat aandacht vraagt, krijgt aandacht. Ieder traject is gepersonaliseerd, naar jouw behoeften! Want ieder mens is anders. Gelukkig maar! Wat vraagt jouw aandacht? Ik begeleid je duurzaam naar een mentaal en lichamelijk gezond leven. Je kunt direct een gratis kennismaking inplannen, wanneer het jou uitkomt.

Ik ben benieuwd wat deze meditatie jou brengt. Laat iets achter in de reacties hieronder.

 

Houd mijn website in de gaten. Iedere week een nieuwe blog!

 

Volg me op Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste blogs.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS ONTSTRESS SESSIE

Wil je hulp om te onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt? Ik bied tijdelijk een gratis Ontstress Sessie aan.

vragen? stel ze...

Twijfel je of wil je meer informatie over een van de coaching trajecten, neem gewoon even contact op.