Over mij

Mijn missie: écht leven!

Want dat we dood gaan is een gegeven. Écht leven, onder jouw voorwaarden. Dat gun ik jou ook. Laat los die onnodige ballast. In mijn holistische 1 op 1 coaching, komen we laag voor laag bij jouw authentieke jij. En zit jij weer goed in je vel.

Recente berichten

Categorieën

Meditatie: Houd het vakantiegevoel vast

Maak van jouw ademhaling een anker van rust

De vakantieperiode is voor de meesten voorbij. We gaan weer aan het werk en de kinderen gaan weer naar school. We gaan terug naar de vaste routine. Maar we willen nog zo vasthouden aan dat ontspannen gevoel van de vakantie. Toch ontkomen we niet aan de sneltrein van ons drukke leven en alle prikkels die daarmee gepaard gaan.

Met deze meditatie oefening ga je ademen door je hele lichaam. Als een golf stroomt je ademhaling van boven naar beneden. Met je lichaam en je gevoel volg jij die golf. Ervaar de flow. Zo keer je weer even terug naar ontspanning en rust. In mijn holistische één op één coaching pas ik vaak dit soort ademhaling en ontspan oefeningen toe. Ben je benieuwd naar mijn praktijk en hoe ik jou kan begeleiden naar een vrijer, ontspannen leven? Neem een kijkje op mijn website.

Tijdelijk bied ik een gratis Ontstress Sessie aan. Lees er hier meer over. En plan meteen de afspraak in je agenda.

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS ONTSTRESS SESSIE

Wil je hulp om te onderzoeken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt? Ik bied tijdelijk een gratis Ontstress Sessie aan.

vragen? stel ze...

Twijfel je of wil je meer informatie over een van de coaching trajecten, neem gewoon even contact op.